20 portretten in 2020 stijl

Dit jaar is er een die we niet snel zullen vergeten…

Als je mij een jaar geleden had verteld dat we nu (en binnenkort verplicht in NL) met een mondkapje zouden rond lopen, dan zou ik het niet kunnen geloven. Veel fotografen leggen op hun eigen manier de Covid-19 periode vast en dit is mijn manier.

Dank aan iedereen die bij mij voor de camera wilde staan en zo hebben meegeholpen!

This year will be one that we won’t forget fast…

If you’ve had told me a year ago that we would be wearing masks now around the world, then I would have had a hard time believing. Many photographers capture this Covid-19 period in their own way and this is mine.

Many thanks to everyone who were willing to stand in front of my camera and helped me realized this!

Henk
Vincent
Rita
Laura
Desiree
Joran
Frederike
Amanda
Mutlu
Yasemin
Jean-Pierre
Feya
Laura
Francis
Emma
Angel
Alex
Anoesjka
Mackenzie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s