The Creative Course Challenge (dag 5)

Dag 5 van de The Creative Course challenge!

Opdracht van vandaag: flat lay fotografie
Met andere woorden, leg wat spulletjes plat op de grond of op een tafel en maak er een foto van. Maar denk dan wel goed na over waar het licht vandaan komt zodat je geen schaduwen in je foto krijgt. Ook kun je een reflectiescherm gebruiken om eventuele donkere gedeeltes zo iets op te lichten. En denk natuurlijk na over hoe je de spullen neerlegt.
En tja, mijn foto spreekt denk ik wel voor zich waarom ik hiervoor gekozen heb .

Morgen is alweer de laatste dag van de challenge, nog 1 foto te gaan…

 

(Kleine toevoeging, nu ik de foto weer opnieuw bekijk zie ik een kleine spelfout haha. Zien jullie het ook? Gelukkig is mijn Nederlands beter)

Dag 5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s