The Creative Course Challenge (dag 4)

Dag 4 van de The Creative Course challenge!

Opdracht van vandaag: zwart/wit fotografie
Mijn eerste gedachte toen ik het las was jeeuj! Ik hou van zwart/wit fotografie. Het kan een beeld zoveel krachtiger maken. Vooral als je genoeg contrast gebruikt zodat de foto minder plat lijkt en meer dimensie krijgt. Maar aangezien ik de vorige 2 foto’s ook al in het zwart/wit had gedaan wilde ik nu juist iets anders doen. En daarom heb ik deze opdracht heel letterlijk genomen haha. 😉

Op naar morgen met een nieuwe foto voor een nieuwe opdracht…

 

Dag 4.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s