The Creative Course Challenge (dag 6)

Dag 6 van de The Creative Course challenge!

Opdracht van vandaag: fotoserie met 3 foto’s
Gisteren was het alweer de laatste dag van de challenge. Die ochtend kreeg ik te horen dat we een fotoserie moesten maken met 3 foto’s. Er zijn dan een paar dingen belangrijk namelijk het onderwerp en het bewerken van de foto’s. Zo’n serie moet natuurlijk wel samenhangend zijn. Uiteindelijk heb ik voor Lana gekozen (de hond van mijn zus). Dat is voor mij weer een uitdaging aangezien ik niet veel dieren fotografeer.

Het waren 6 leuke dagen en wie weet komt er wel weer een nieuwe challenge voorbij…

 

Dag 6-1Dag 6-2Dag 6-3Dag 6 collage

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s