The Creative Course Challenge (dag 3)

Dag 3 van de The Creative Course challenge!

Opdracht van vandaag: close-up
Hierbij schoot toch meteen macro fotografie in mijn gedachten toen ik deze opdracht in mijn inbox kreeg. Macrofotografie is een manier van fotograferen waarbij je kleine onderwerpen groot in beeld brengt. Hiervoor kun je speciale lenzen voor aanschaffen maar die heb ik helaas niet. Ik ben nog op zoek gegaan naar een vergrootglas (soms moet je een beetje creatief denken om je doel te bereiken haha) maar die kon ik in geen enkele winkel vinden. Dus ben ik toch maar voor een gewone close-up gegaan…

Nu maar weer afwachten wat de opdracht van morgen zal zijn!

 

Dag 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s