The Creative Course Challenge (dag 2)

Dag 2 van de The Creative Course challenge!

De opdracht van vandaag: Licht
Licht is erg belangrijk in de fotografie. Maar nog belangrijker is wat je ermee doet. En wat voor soort licht gebruik je? Gisteren heb ik mijn studiolampen gebruikt, vandaag ga ik voor natuurlijk licht. De zon om specifiek te zijn. En waar licht is, is ook schaduw. En daar heb ik nou juist gebruik van gemaakt. Met behulp van een kanten stof kon ik prachtige schaduwen creëren waardoor de foto ineens een hele andere uitstraling krijgt. Met dank aan Nynke Meester die voor mij model wilde zijn vandaag.

Ik ben benieuwd wat voor opdracht ik morgen krijg…

Dag 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s