Mijn fotografie

Nu mijn website zo goed als klaar is schrijf ik hier nu mijn eerste blog. Hoewel ik al een tijdje bezig ben met mijn fotografie was een site er nog niet echt van gekomen. Voorheen (en dit zal zeker ook nog wel zo blijven) liet ik mijn werk vooral op social media zien. Denk daarbij aan een Facebook, Twitter en Instagram. Maar niet iedereen heeft dit en een website hoort er toch echt bij! Want wat bij mij als een hobby is begonnen is dit inmiddels veranderd naar een passie waar ik de volle 100% voor wil gaan. Waarom? Omdat als ik bezig ben met fotograferen ik alles om heen even vergeet. Ik leef dan echt in het moment. En ik kan er nog meer van genieten als ik net dat ene mooie momentje heb kunnen pakken, als ik iemands zoon/dochter fotografeer en dan hoor: “Ja die foto moet het worden! Dat is precies zoals hij/zij is” of als ik na verloop van tijd hoor dat klanten nog steeds genieten van de foto’s of reportage die ik ze geleverd heb.

Via mijn blogs wil ik jullie ook op de hoogte houden met dat waar ik mee bezig ben. Het zullen geen lange verhalen worden, ik laat ook liever de beelden zien…

Liefs, Ratna

13100763_1116959575035638_8908054083814058310_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s